Söndag 19 november kl 16.00 "Concert Fantastique”

Duo Magnus/Irina

Magnus Holmander klarinett 
Irina Serotiuk accordion
Kvällens konsert kommer att bjuda på allt från barock till nutida konstmusik med musik av kompositörer som Bach, Debussy, Hillborg samt kompositioner av artisterna själva. Magnus och Irina träffades när de båda gjorde sina masterstudier vid KMH i Stockholm. På skoj spelade de igenom Dance Preludes av Lutoslawski och fann varandra snabbt i musiken. De upptäckte att den ovanliga kombinationen klarinett och accordion skapade en intressant klangvärld. Enda problemet var att det inte fanns särskilt mycket originalmusik att spela...
Med egna arrangemang och transkriptioner vann Magnus och Irina, våren 2017 Sveriges ensembletävling "Ung&Lovande". Juryns motivering för Magnus och Irinas vinst löd: "Med lysande artisteri och självklar scennärvaro, suveränt samspel och teknisk briljans, bjuder musikerna in lyssnaren till en unik klangvärld”


Biljettbokning: kulturverket@telia.com eller
 035 30045
Medlemsavgift: 100 kr
Entré: medlemmar 100 kr, icke-medlemmar 200 kr 

Fri entré: barn, ungdom, stud, nyanlända
Boka fribiljett för en kulturkompis som behöver det!
,
Boka fribiljett för en kulturkompis som behöver det!

Kulturverket gör också konserter för skolbarn, även för äldre och flyktingar samt i andra kommuner. Om du vill ha hjälp med att ordna en konsert för en viss målgrupp, ta gärna kontakt med oss!