Kära Kulturverkspublik!

Vi hoppas ni har det bra trots pandemin. Efter kontakt med smittskydd och beslutat oss för att inte ha konsert under våren. Vi avvaktar och ser hur det kan bli i sommar. Vi tar inga risker för er och vår skull

 I väntan på bättre tider som kommer snart,  tänker vi nya tankar, och planer och försöker hålla samarbeten igång genom planering och så provar vi några digitala saker. 

Det är fint att man kan streama musik, men den fantastiska närheten mellan musiker och publik som blir i vår lilla sal på Kulturverket förloras. Istället har vi försökt  skapa en annan slags närhet genom att ha ett samtal med en musiker. I detta fall med pianisten Susanna Lindeborg, där hon berättade om hur hon arbetar med sin musik, musikens byggstenar. Hon avslutar det hela med en solokonsert. 

  
Susanna Lindeborg i samtal med Kajsa Bacos

Susanna Lindeborg solokonsert

Vår andra digitala satsning är folkmusik från länder vi inte tidigare haft på Kulturverket, en workshop med Cajun musik och en konsert med irländsk folkmusik, som vi gör genom ett samarbete med en av våra partners i vårt nya nordiska nätverk. Ni behöver inte passa en streamtid, bara klicka på länkarna på hemsidan när det passar. 

Se det som en påminnelse om att vi inte gett upp och som en hälsning i denna tid av hopp om vår, värme och ett snart virusfritt liv! V for victory!